Chokladbollens dag 11/5

Idag firar vi chokladbollens dag! Alla sorters chokladbollar är goda men man har alltid sin egen favorit. Ibland kan man av olika skäl vilja minska på sockret eller äta lite nyttigare och då finns det faktiskt chokladbollar även för dig.

Chokladbollar kan göras på många olika sätt och med lite olika smaksättningar, men alla har vi vår egen favorit. Ibland beror det på tillfället , ibland på barndomsminnena men en sak som jag tycker är viktig och det är storleken. De får helt enkelt inte vara för stora! Bättre att de är små, för då kan man äta många. Det ska vara precis så stora så att man kan stoppa in hela i munnen .

Vill ni pröva att göra en lite nyttigare variant kan ni klicka här https://smakaochse.se/2016/06/14/alternativa-chokladbollar/

Varför inte fira chokladbollens dag idag genom att låta barnen få vara med och fira . Låt de stå för fikat idag!

CHOKLAD-BOLLENS DAG 11/5

Kommentera