Första skörden

Idag var det dags för första skörden! Mina black eyed beans har groddat sig rejält och kan provsmakas . Så här ser de ut!

Detta är bara en del av dem.. jag var tvungen att plocka ur några ur burken för de hade växt så att de inte fick plats. Se därför till att ha en stor burk! Smaken är lite lik ärtskidor, krispet finns där också och ger ett gott tuggmotstånd samtidigt som de tillför saftighet. Det här kommer jag göra fler gånger. Barnen på förskolan kommer att få smaka och se hur det gror och växer bara genom att lägga dem i blöt. Fantastiskt!

Solrosfröna är också på gång, mina har jag nu ställt ut i solljuset för att de ska bli gröna och fina . Om någon dag så provsmakar vi även dem , fast jag kunde inte riktigt hålla mig. De smakar krispigt och lite nötaktigt. Kommer bli riktigt goda att ha i sallader eller bara på mackan. 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: