Internationell vecka 

På jobbet nästa vecka ska vi ha internationell vecka. Vi kommer att uppmärksamma de länder varifrån barnen eller deras föräldrar kommer från som går på vår förskola. Under den veckan kommer jag att laga mat från dessa länder. Då kommer jag att försöka lägga ut bilder och recept på de maträtter jag lagat. 

De länder som jag kommer att laga mat ifrån är :Polen, Chile,Brasilien,Colombia och Peru. Jag ser själv fram emot detta och tycker att det är intressant och skojigt att göra research om de olika länderna. En gång tidigare har vi haft samma upplägg och då var det flera andra länder , bland annat Indonesien, Finland och Nederländerna. 

Att barnen kan vidga sina smaklökar är bara bra. Ibland blir det så att de nya maträtterna blir till nya favoriter , så hände med den indonesiska fläskgrytan från förra omgången. Den ber de att få igen och igen. Så håll utkik här på bloggen för lite inspiration av det internationella stuket. 

Kommentera