Oväntat gott

Igår var jag på en liten mysig grekisk restaurang där jag hade en sådan där oväntat god smakupplevelse… En explosion av smak i munnen. Simpelt men samtidigt så gott….
Vad det var? Stekt halloumi med honung! Var så säker på att detta är något jag kommer göra!  Den salta ljumma osten och så den söta honungen ringlade över den, det kunde inte varit godare. Nästa gång jag kommer till affären hamnar en halloumiost i kundvagnen.

Kommentera

Oväntat gott

Igår var jag på en liten mysig grekisk restaurang där jag hade en sådan där oväntat god smakupplevelse… En explosion av smak i munnen. Simpelt men samtidigt så gott….
Vad det var? Stekt halloumi med honung! Var så säker på att detta är något jag kommer göra!  Den salta ljumma osten och så den söta honungen ringlade över den, det kunde inte varit godare. Nästa gång jag kommer till affären hamnar en halloumiost i kundvagnen.

Kommentera

Oväntat gott

Igår var jag på en liten mysig grekisk restaurang där jag hade en sådan där oväntat god smakupplevelse… En explosion av smak i munnen. Simpelt men samtidigt så gott….
Vad det var? Stekt halloumi med honung! Var så säker på att detta är något jag kommer göra!  Den salta ljumma osten och så den söta honungen ringlade över den, det kunde inte varit godare. Nästa gång jag kommer till affären hamnar en halloumiost i kundvagnen.

Kommentera