Chai snurror

chaisnurrorHar ni sett fotot här ovanför av de fina snurrorna . Det är chaisnurror. En riktigt god och frasig småkaka . Lite stolt är jag allt för just det här receptet fick jag publicerat i den nya baktidningen Bakat och Gott från Hemmets Journal, en för övrigt mycket bra baktidning tycker jag med massor av intressanta och smarriga recept. De har en sida på facebook som man kan lägga upp bilder av det man gör och om man får något publicerat i tidningen får man en present i form av en bakbok.bild 2chaisnurror

Det här receptet hade sin början på jobbet…. vi har onsdagsfika för personalen och då brukar jag svänga ihop nåt gott. Nåt lite ovanligt och sånt man kanske inte äter varje dag, så jag var ute på nätet och tittade lite och ni vet på nätet kan man hitta både det ena och det andra men framför allt inspiration. Och det var så det började.

Jag är inte den som måste följa recept till punkt och pricka, det räcker för mig att se receptet och sedan gör jag på en höft, och lite så var det här också. Jag insåg att jag hade smördeg i frysen sedan blandade jag ihop chaisockret och  började snurra. De blev precis lika goda som de ser ut. Det här är definitivt ett recept jag kommer att göra igen. Varför inte ta att prova det du också. Det är faktiskt enklare än vad det ser ut. Receptet bjuder jag på här:bild 1chaisnurror

Kommentera