Mot en vecka med min dotter

Sitter flera tusen meter upp i luften och skriver ett utkast till bloggen. Jag är på väg till min dotter i Jämtland för en veckas umgänge med henne. Hon har redan planerat att vi ska laga massor av god mat och fylla upp hennes frys med alla hennes favoriträtter. Hennes lista är jättelång , men det gör absolut ingenting eftersom att laga mat tillsammans är roligare, och speciellt om det man lagar uppskattas.

Så under veckan kommer det säkert att dyka upp ett och annat inlägg med all den mat som vi kommer att svänga ihop. Just nu serveras den lite udda kombinationen av en styck punschrulle eller dammsugare om du så vill, samt ett glas vatten.

Detta för att tydligen så har vattensystemet på flygplanet pajat och de kan inte bjuda på varken kaffe eller te. Nåja…det funkar och är väl kanske bara bra att man inte dricker så många koppar kaffe som det troligtvis hade blivit ändå idag.

Några saker att se fram emot under veckan som kommer är: vaniljbullar, pasteles, beanburgers, aji de gallina, olika sorters matpajer,och mycket mer.Jag ser fram emot att tillsammans med min dotter skapa och njuta av både maten och samvaron och samspelet i köket. Listan med saker hon ville att jag skulle ta med var lång, så resväskan är tung och till hälften fylld med saker från hennes lista. Men det gör ju inte så mycket , då finns det ju mer plats för att ta med mig saker hem från Jämtland. Denna gången kanske det blir en ripa eller kanske ren….

Kommentera

%d bloggare gillar detta: