Samarbete

För ett par veckor sedan  blev jag tillfrågad om jag ville blogga på en annan sida än min egen. Det hade jag absolut inte räknat med och min förvåning var stor. Nu är första inlägget publicerat och kan läsas på en sida som heter kitcha.se.  Scrolla nästan ända ner på sidan , där står det att läsa om månadens bloggare,  eller klicka direkt till den här länken om du vill läsa det inlägget jag har skrivit där. Jag hoppas att du vill läsa det jag skriver på båda sidorna.

Det ska bli kul att inleda ett samarbete med dem och vi får väl se vad som kommer ut i andra ändan av det samarbetet. Kanske kommer det något gott ut av samarbetet på den här sidan också. Så håll ögon och öron öppna….varför inte gå in och läsa det inlägget hos min samarbetspartner och kanske till och med anta min utmaning? Våga prova något nytt!

För mig är det här att skriva på någon annans sida helt nytt. Något jag aldrig har gjort innan, men som de säger …någon gång ska vara den första. 7de4c7e1e26015a7590527004608ce09

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: