Vad skulle du göra om du sparade hundralappar när du handlade?

Inlägget är reklam för Matsmart och innehåller annonslänkar

Kattmat ”Paté with beef” 400g – 24% rabatt | Zoega Dark Temptation – 42% rabatt | Krossade tomater – 20% rabatt | Bokstavskex 160g – 74% rabatt | Chips Naturel – 44% rabatt | Pasta ”Gnocchi” 500g – 26% rabatt | Örtblandning Franska Örter 15g – 53% rabatt | Hel platta Bestläsk Orange – 68% rabatt | Pitabröd ”Mexican Style” 265g – 23% rabatt | Indisk Linssoppa 390g – 42% rabatt | Eko Grillolja 250ml – 80% rabatt | Pago America juice – 80% rabatt | Godis ”Skipper Skrå” 57g – 44% rabatt | Godis ”Zoo Original” 20g – 45% rabatt | Tuggummi V6 Liquorice – 62% rabatt |

Frågan är faktiskt väl värd att ställa sig? För det finns faktiskt en möjlighet för dig att spara hundralappar . Låter det intressant? En sak till… du hjälper även till att minska matsvinnet och bidrar till en bättre miljö. Kan det bli bättre? Nä troligen inte. Varför inte börja spara pengar redan idag? Jag ska dessutom ge dig en chans att ytterligare spara 10 % genom att du kan använda rabattkoden här intill: Super10 Rabattkoden är giltig från den 9/10-15/10

http://www.matsmart.se/

När du handlar på MATSMART så hjälper du inte bara din plånbok utan också miljön. Du klickar in på länken eller trycker på bilden ovan så kommer du till Matsmart. Handlar det du vill ha och skriver sedan rabattkoden i fältet för rabattkoder. Klickar i hur du vill betala. Varorna kommer på posten! Enkelt, smidigt och billigt. Jag själv brukar handla ca en gång i månaden och sparar minst ett par hundralappar i månaden på det. En låda kan väga upp till tjugo kilo . Du får plats med ganska mycket . Sen kan man ju alltid köpa två lådor om det skulle behövas….

Hur mycket just du sparar ser du strax ovanför ditt pris på din order. Vad ska du göra med pengarna du sparar???

Kommentera