Grilltider

”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Matsmart”

Gillar du som jag att grilla? Just nu finns det mycket grilltillbehör , som såser, grilloljor eller kryddblandningar att fynda till bra priser på Matsmart. Varorna kan variera i tillgång men priset ligger på mellan 20-90% rabatt mot ordinarie pris. Vad sägs om grillolja för 15 kr eller vitlöksmarinad för 5 kr för att inte tala om kryddblandning ”pulled pork” för 10 kr och mycket mycket mer. Priserna varierar från dag till dag så det är alltid värt att titta in.

Klicka här för att komma till Matsmart

Om du dessutom gillar att äta glutenfritt har de en hel sektion med glutenfria varor som kan vara väl värt en kik på på grund av priset. Som ni säkert vet är det ganska mycket dyrare med glutenfritt men här kan du hitta riktiga fynd. Mycket av maten som säljs på matsmart är dessutom ekologisk.Vi kan ju tänka på miljön i alla tider även under grillsäsongen.

Det finns flera olika alternativ för betalningar, det kan man välja det man önskar.. Du kommer till Matsmart genom länken ovan eller genom att klicka på någon av annonserna som du ser vid sidan av bloggen. För min egen del kommer jag snart att klicka in mig själv och fylla på grillförrådet och lite annat smått och gott.

 

Kommentera

%d bloggare gillar detta: