Nyhet här på bloggen

” Inlägget är reklam för TastyAmerica och innehåller annonslänkar”

Hoppas ni alla har en trevlig semester!  Så här i semestertider tänkte jag bjuda er på en liten sommarpresent, nämligen en rabattkod. Som ni kanske har sett finns det numera reklam på min sida för olika företag som har med mat att göra . Antingen följer ni länkar som finns på bloggen eller så klickar ni direkt på reklambannern ni är intresserade av. Reklamen finns där som en del i mitt arbete att utveckla bloggen och göra den mer intressant.

I dagarna har det kommit en ny bekantskap, TastyAmerica , på sidan och idag kan jag tack vare detta ge er en rabattkod. Rabattkoden ger er 10% på frukostprodukter och ska uppges i kassan. Klicka på länken TastyAmerica och uppge BREAKFAST27 i kassan. Rabattkoden är giltig 2018-07-06 — 2018-08-06.

Så passa på nu i sommar att ta en amerikansk frukost på altanen eller i husvagnen eller var du nu än befinner dig. Trevlig semester!

 

Kommentera